Tidlig julegave til Sirdal ski rekrutt

Ingvild Sangesland_400x266

Det har vært gått norgescup senior på Geilo i helgen. Der stilte vår egen Ingvild Sangesland til start. Ingvild skjøt godt både på sprinten og fellestarten og holdt god fart i sporet. Når vi sier skjøt godt, mener vi fryktelig godt. Ingvild avfyrte 40 skudd iløpet av helgen og traff på 38 av skudda, det er meget imponerende.På sprinten ble Ingvild nr 8 og på fellestarten gikk hun inn til en 4 plass, etter å ha blitt spurtslått av Marion Rønning Huber på oppløpet.

 

2013-11-25

Så kommer vi til julepresangen. Det er ikke hvilken som helst presang vi har fått. Sirdal ski rekrutt har fostret frem en løper som skal få lov til å prøve seg internasjonalt mot seniorene. Ingvild er nemelig tatt ut til og gå IBU-cup for Norge på Beitostølen til helga. Spesielt imponerende med tanke på at jenta er 1 års eldre junior! For de som ikke helt vet hva dette er så kan vi informere om at dette er konkurransene som arrangeres for de nest beste som ikke får lov til og gå world cup.

Vi er kjempestolte og glade. Dette viser at vi gjør noe rett i Sirdal og at hardt og målrettet arbeid over tid lønner seg. Vi ønsker Ingvild lykke til og krysser alt vi har av fingre og tær! Dette var utrolig, utrolig, utrolig morro for hele laget! Alle er stolte og heier når Ingvild skal ut og gå på fredag!

 

Tip a friendTips en venn