Sirdølene kjemper mot værgudene!

På mandag var det meninga å arrangere testløp for skiskytterne på Feed skiarena. Men da vi kom opp til stadion viste det seg at Feed skiarena var blitt til Feed skøytebane og løpet ble umiddelbart flyttet til Tjørhom. Vi suste oppover med godt mot og visshet om at oppe i fjellet var det hvertfall snø. Det eneste problemet var at det også var vind.. Dette førte til store utfordringer, matter og annet utstyr fløy rundt i fjellheimen som papirlapper og juryen rynka på nesa. Tilslutt brøt dagens TD Kristian Brekken gjennom og sa at nok er nok, vi avlyser skytinga og går langrenn istede!

2014-01-21 Mer...
Ingvild Sangesland_400x266

Ingvild Sangesland flyr igjen.

Tidlig julegave til Sirdal ski rekrutt

Det har vært gått norgescup senior på Geilo i helgen. Der stilte vår egen Ingvild Sangesland til start. Ingvild skjøt godt både på sprinten og fellestarten og holdt god fart i sporet. Når vi sier skjøt godt, mener vi fryktelig godt. Ingvild avfyrte 40 skudd iløpet av helgen og traff på 38 av skudda, det er meget imponerende.På sprinten ble Ingvild nr 8 og på fellestarten gikk hun inn til en 4 plass, etter å ha blitt spurtslått av Marion Rønning Huber på oppløpet.

 

2013-11-25 Mer...
Rek lag på feed_500x333

Samling på Feed mot slutten

Da har vi vært samlet på Feed i ei ukes tid og nærmer oss nå slutten av samlinga. Det er gjerne tid for en oppsummering av tingenes tilstand. Måtte blitt som en slags halvårsvurdering i det offentlige skoleverket, sånn som det kanskje bør være. Det er jo alltid en fordel det. Å vise konkurrentene vårt sanne ansikt, det er viktig det. Sannsyneligvis er det også noen spente foreldre, tanter, onkler og besteforeldre rundt omkring i Norge som lurer på hvordan det går med deres små håpefulle. Å vi kan berolige alle rundt omkring med at det går ganske greit.

2013-10-11 Mer...

Testløp med stor deltagelse!!

I dag ble det gjennomført testløp på Feed med stor deltagelse og flotte forhold. Hele 34 løpere fant veien til Feed idag, deriblant Landslagets Ann Kristin Flatland. Det er flott å se at Ann Kristin benytter seg av noe av våre økter og testløp i sitt treningsarbeid på Feed, dette gir motivasjon til utøverne og er noe vi setter stor pris på i Sirdal.

2013-10-10 Mer...
Ingvild jul_200x300

Ingvild Sangesland flyr igjen!!

Nå er vi på reisefot fra Mo i Rana, men rekker ett lite innlegg om tingenes tilstand før vi hopper i bussen og kjører de 160 milene hjemmover mot det blide sørland. Dagen i dag ble en ny festdag for Sirdal ski rekrutt. Ingvild imponerte stort i kvinner 20/21 og Anders Brekke Nilsen forsvarte seg godt mot jaktkameratene som kom bakfra og prøvde å hente ham inn.

2013-09-22 Mer...
Lars + Espen stort_350x231

Gode resultater for Junior-laget!

Under dagens sprint på sommer-NM i Mo i Rana, presenterte junior-laget seg på en flott måte. Vi stilte med en god gjeng, hele 21 løpere stilte til start. Av disse klarte vi å få med oss imponerende 6 topp-10 plasseringer. I tillegg er det flere som gjorde gode løp, og havnet høyt på listene. Totalt en veldig bra første dag på NM.

2013-09-21 Mer...
Ingvild NM_400x378

NM-gull til Sirdal ski rekrutt, Brekke Nilsen smadrer konkurrentene!

Dagens NM øvelser er unnagjort og Sirdal ski rekrutt gjør en solid innsats i Nord-Norge. Det har vært en fin dag i Nord med oppholdsvær og flotte forhold. Arrangøren har vært dyktig og fått arrangementet til og flyte med en presisjon selv Garden ville vært stolt av. I tilegg var vi så heldige å få være med å sette vårt eget preg på arrangementet med mange gode prestasjoner på standplass og i sporet.

2013-09-21 Mer...
Thomas folgefonna_250x250

Sirdal ski rekrutt på Folgefonna

Da har Sirdal ski rekrutt ankommet Folgefonna og har allerede rukket å få første skitur på en av de flotteste skidestinasjonene i landet. Det er noe helt eget ved denne samlinga som ikke kan beskrives, men absolutt må oppleves. Her bor vi nede ved vannkanten i ett ny oppussa sjøhus og hører bølgeskvulpet slå inn mot terrassen. En liten kjøretur og vips så er vi og trener på 1 500 meters høyde med en vanvittig utsikt. Bedre kan det ikke bli.
2013-06-24 Mer...
Anne Landrø

Testløp for "hele" skolen fra Yx til HV hytta

Den første artikkelen eller resultatene som ble publisert her gikk mildt sagt rett i dass og så ikke ut. Derfor blir det nå publisert en ny som (kanskje) er mer oversiktlig enn den første. Det var hvertfall testløp i dag. Det var perfekte forhold og en del løpere til start. Det kunne vært fler, men det var det ikke. Så sånn er det med den saken.
2013-06-03 Mer...

Sirdal ski rekrutt har starta sin 3 samling

Dagen i dag starta med ett flunka nytt testløp. Eller nytt og nytt, det vet vi jo selvsagt ikke helt garantert. Det kan jo godt hende det har blitt gått noen ganger før, av en av de lokale eller før min tid i Sirdal. MEN for oss var det hvert fall en ny opplevelse. Og for en opplevelse det var. Perfekte forhold i fin temperatur, oppholdsvær og en bitteliten motvind som var akkurat hard nok til at svetten tørka i panna.
2013-06-01 Mer...