20151215_095727

Sirdalsløperne har kommet i gang med sesongen

Norgescupen for junior endelig i gang!

Etter fryktelig  lite oppdatering og noe surmuling fra våre faste følgere har Sirdal ski junior og Sirdal ski rekrutt nå tatt grep. Vi har ansatt sportssjournalist Melvin Snerken for å dekke noen av norgescupene våre. Det kan fort hende det blir flere oppdateringer fra Snerken, det vil kun tiden vise.

Sirdal ski/Sirdal videregående skule har i helgen vært en liten tur på Beitostølen å fått konkurert mot resten av landets flotte og framifrå skiskyttere. Vi registrerer at det har blitt trent godt rundt om i landet og gratulerer først som sist alle skiskyttere fra fjernt og nær som gjorde glimrende løp og fikk med seg gode plasseringer hjem. Selv er vi strålende fornøyd med helgens innsats. Vi mangler toppresultatene, men har hevet oss betraktelig fra i fjor og det er veldig artig å se!

2015-12-15

Sirdølene kjemper mot værgudene!

På mandag var det meninga å arrangere testløp for skiskytterne på Feed skiarena. Men da vi kom opp til stadion viste det seg at Feed skiarena var blitt til Feed skøytebane og løpet ble umiddelbart flyttet til Tjørhom. Vi suste oppover med godt mot og visshet om at oppe i fjellet var det hvertfall snø. Det eneste problemet var at det også var vind.. Dette førte til store utfordringer, matter og annet utstyr fløy rundt i fjellheimen som papirlapper og juryen rynka på nesa. Tilslutt brøt dagens TD Kristian Brekken gjennom og sa at nok er nok, vi avlyser skytinga og går langrenn istede!

21. januar 2014
Ingvild Sangesland_400x266

Ingvild Sangesland flyr igjen.

Tidlig julegave til Sirdal ski rekrutt

Det har vært gått norgescup senior på Geilo i helgen. Der stilte vår egen Ingvild Sangesland til start. Ingvild skjøt godt både på sprinten og fellestarten og holdt god fart i sporet. Når vi sier skjøt godt, mener vi fryktelig godt. Ingvild avfyrte 40 skudd iløpet av helgen og traff på 38 av skudda, det er meget imponerende.På sprinten ble Ingvild nr 8 og på fellestarten gikk hun inn til en 4 plass, etter å ha blitt spurtslått av Marion Rønning Huber på oppløpet.

 

25. november 2013
Rek lag på feed_500x333

Samling på Feed mot slutten

Da har vi vært samlet på Feed i ei ukes tid og nærmer oss nå slutten av samlinga. Det er gjerne tid for en oppsummering av tingenes tilstand. Måtte blitt som en slags halvårsvurdering i det offentlige skoleverket, sånn som det kanskje bør være. Det er jo alltid en fordel det. Å vise konkurrentene vårt sanne ansikt, det er viktig det. Sannsyneligvis er det også noen spente foreldre, tanter, onkler og besteforeldre rundt omkring i Norge som lurer på hvordan det går med deres små håpefulle. Å vi kan berolige alle rundt omkring med at det går ganske greit.

11. oktober 2013

Testløp med stor deltagelse!!

I dag ble det gjennomført testløp på Feed med stor deltagelse og flotte forhold. Hele 34 løpere fant veien til Feed idag, deriblant Landslagets Ann Kristin Flatland. Det er flott å se at Ann Kristin benytter seg av noe av våre økter og testløp i sitt treningsarbeid på Feed, dette gir motivasjon til utøverne og er noe vi setter stor pris på i Sirdal.

10. oktober 2013
Ingvild jul_200x300

Ingvild Sangesland flyr igjen!!

Nå er vi på reisefot fra Mo i Rana, men rekker ett lite innlegg om tingenes tilstand før vi hopper i bussen og kjører de 160 milene hjemmover mot det blide sørland. Dagen i dag ble en ny festdag for Sirdal ski rekrutt. Ingvild imponerte stort i kvinner 20/21 og Anders Brekke Nilsen forsvarte seg godt mot jaktkameratene som kom bakfra og prøvde å hente ham inn.

22. september 2013
Sirdal ski rekrutt fonna_250x188

Sirdal ski rekrutt tar sommerferie

Etter 5 flotte dager i Jondal tar vi nå en velfortjent pust i bakken og lader batteriene på egenhånd før vi treffes igjen til ny samling i starten av august. Jondal og Folgefonna leverte så til de grader varene og vi er mer enn happy med oppholdet.
29. juni 2013