Sirdal ski rekrutt på Folgefonna

Thomas folgefonna_250x250Da har Sirdal ski rekrutt ankommet Folgefonna og har allerede rukket å få første skitur på en av de flotteste skidestinasjonene i landet. Det er noe helt eget ved denne samlinga som ikke kan beskrives, men absolutt må oppleves. Her bor vi nede ved vannkanten i ett ny oppussa sjøhus og hører bølgeskvulpet slå inn mot terrassen. En liten kjøretur og vips så er vi og trener på 1 500 meters høyde med en vanvittig utsikt. Bedre kan det ikke bli. 2013-06-24

Det er mange flotte skidestinasjoner i landet vi bor i og alle har vel sine egne favoritter, men dette er absolutt blitt vår store favoritt. Vi var her i fjor og kom altså igjen nå i år. Det er helt utrolig deilig og ligge uforstyrra å slappe av nede ved båthuset og høre på bølgene og måkene, kjenne lukta av tang og tare, for så og plutselig være på ski.

Noen har funnet sitt paradis andre plasser i landet, men dette er definitivt mitt sommerparadis!

Det er en vanvittig flott utsikt som venter oss oppe på platået og den vanvittig deilige følelsen man har i kroppen når man står der og kikker ned på fjell rekkene rundt seg og ser innover fjordene, helt til Bergen, den kan ikke beskrives den må oppleves!

Vi gikk i helt uberørte løyper i dag og hadde hele langrenns traseen for oss selv, ingen kø, ingen sutring og banning, bare 9 utøvere og 1 trener som koste seg glugg i hjel vel vitende om at i morgen er det spådd enda bedre vær. Løypene var perfekt preparert og de holdt seg harde og fine hele dagen. Fantastisk flott jobb av det ansatte ved Folgefonna skisenter.

Nå ligger smårollingene og sover og gjør seg klar for dagens 2 økt som starter klokka 5, tror kanskje trener `n må ta seg en liten restitusjonshvil også, etter at jeg faktisk ikke klarte å la være og gå på ski selv i dag. Men det kostet. Her gjelder det å få seg litt restitusjon, og det litt brennkvikt.

Mer oppdatering kommer i morgen. Stay tuned.

Tip a friendTips en venn