20151215_095727

Sirdalsløperne har kommet i gang med sesongen

Norgescupen for junior endelig i gang!

Etter fryktelig  lite oppdatering og noe surmuling fra våre faste følgere har Sirdal ski junior og Sirdal ski rekrutt nå tatt grep. Vi har ansatt sportssjournalist Melvin Snerken for å dekke noen av norgescupene våre. Det kan fort hende det blir flere oppdateringer fra Snerken, det vil kun tiden vise.

Sirdal ski/Sirdal videregående skule har i helgen vært en liten tur på Beitostølen å fått konkurert mot resten av landets flotte og framifrå skiskyttere. Vi registrerer at det har blitt trent godt rundt om i landet og gratulerer først som sist alle skiskyttere fra fjernt og nær som gjorde glimrende løp og fikk med seg gode plasseringer hjem. Selv er vi strålende fornøyd med helgens innsats. Vi mangler toppresultatene, men har hevet oss betraktelig fra i fjor og det er veldig artig å se!

2015-12-15

Sirdølene kjemper mot værgudene!

På mandag var det meninga å arrangere testløp for skiskytterne på Feed skiarena. Men da vi kom opp til stadion viste det seg at Feed skiarena var blitt til Feed skøytebane og løpet ble umiddelbart flyttet til Tjørhom. Vi suste oppover med godt mot og visshet om at oppe i fjellet var det hvertfall snø. Det eneste problemet var at det også var vind.. Dette førte til store utfordringer, matter og annet utstyr fløy rundt i fjellheimen som papirlapper og juryen rynka på nesa. Tilslutt brøt dagens TD Kristian Brekken gjennom og sa at nok er nok, vi avlyser skytinga og går langrenn istede!

21. januar 2014
Lars + Espen stort_350x231

Gode resultater for Junior-laget!

Under dagens sprint på sommer-NM i Mo i Rana, presenterte junior-laget seg på en flott måte. Vi stilte med en god gjeng, hele 21 løpere stilte til start. Av disse klarte vi å få med oss imponerende 6 topp-10 plasseringer. I tillegg er det flere som gjorde gode løp, og havnet høyt på listene. Totalt en veldig bra første dag på NM.

21. september 2013

Her ligger alle dagsplaner og tider

NM-INFO!!!

Her finner dere dagsplaner og litt info om trening og konkurranse. Merk tidene for møter!
Hvis dere lurer på noe eller finner noe feil - ta kontakt!
OBS! Litt endring på bussholdeplasser - kjører opp på Øyg (jippi..:))
Roger, Thomas, Trond og Kristian
5. mars 2013
DSC_0068

Startliste

Resultater fra testløp Austlid 29.11.12

Felles testløp for Sirdal VGS og NTG Lillehammer på Austlid i formiddag. Glimrende forhold og tøffe løyper. Fin generalprøve før norgescupåpninga...
28. november 2012
DSC_2353

Treningsplan og samlingsinnkalling

Skolestartssamling!

Neida...ikke riktig ennå:) Men tida går fort, så for de som liker å planlegge litt - her er planen!
22. juni 2012
133

Åpent for alle skiskyttere jun-sen

Testløp skiskyting torsdag 5.januar på Feed!

RESULTATER - med rundetider..:)
3. januar 2012