Kommer i løpet av våren 2013!

Nye planer!

Det 4-årige prosjektet som har pågått i Sirdal, med bla samarbeid med Hovden om en desentralisert årsenhet i idrett, går nå ut i vår.
Vi har nye planer på gang, som omfatter både treneroppfølging og studietilretteleggning.. Mer kommer...
2013-02-14

Fellesøkter januar-mars

Her er oversikten over det som er av fellesøkter fra januar til mars. Det er bla fire økter med forfølgelse, vinneren er den som vinner sammenlagt etter fire ganger.
8. januar 2013

Fellesøkter november/desember

De neste to månedene blir det ikke noe felles på disse øktene. Jeg tar med filmkamera på alle øktene, og kan filme de som har behov for noe teknikk. Da kan vi gå gjennom det på Feed rett etter økta.
30. oktober 2012
IMAG0085

Løypekjøring Feed

Her er en oversikt til alle i Sirdalssystemet ift når vi har lagt plan for preparering av løyper på Feed. Vi har prøvd å finne tidspunkter som gjør at alle skiskyttere og langrennsløpere skal kunne få optiamle treningsforhold. Samarbeidet med Tonstad IL og løypekjører er glimrende, og innstillinga er 100% positiv! Så nå er det i grunn bare opp til treninga som skal trenes...og værgudene...
9. januar 2012
292

Fellesøkter i perioden desember-februar

Nå er planen for fellesøkter med oppfølging fram til mars klar! Opplegget i mars er ikke helt klart ennå, men det kan bli muligheter for en slags "samling" i det grå feltet først i mars. Her er det ev aktuelt med testløp/gjennomkjøring ol.
Sett dere inn i tidene og opplegget og koordiner dette best mulig med din individuelle plan.
13. desember 2011