Samling på Feed mot slutten

Rek lag på feed_500x333

Da har vi vært samlet på Feed i ei ukes tid og nærmer oss nå slutten av samlinga. Det er gjerne tid for en oppsummering av tingenes tilstand. Måtte blitt som en slags halvårsvurdering i det offentlige skoleverket, sånn som det kanskje bør være. Det er jo alltid en fordel det. Å vise konkurrentene vårt sanne ansikt, det er viktig det. Sannsyneligvis er det også noen spente foreldre, tanter, onkler og besteforeldre rundt omkring i Norge som lurer på hvordan det går med deres små håpefulle. Å vi kan berolige alle rundt omkring med at det går ganske greit.

2013-10-11

Det er blitt en veldig flott og sammensveisa gjeng som har gått fra å være opptatt av "meg og mitt" på den første samlinga i juni til og virkelig gå i krigen for hverandre. Vi har jobba mye med samholdet i laget og sånn som det ser ut pr. dags dato kan det ha vært viktig. Alle løperne som er friske og raske presterer meget godt om dagen og de har en oppførsel som sømmer seg godt, også her godt nede på sørlandet. Vi har ikke vært med på så mange tester og testløp, men vi har hele veien pressa og pesa hverandre på hardøkter og skyteøkter. Vi har holdt på den gamle gode treningsfilosofien som Sirdal er tufta på og stolt på at det er mer enn nok til å prestere på ønskelig nivå.

Vi fikk raska med oss 4 NM medaljer, deriblant 2 gull under årets sommer NM. Dette bekreftet mistanken vi har hatt gjennom hele sensommeren og høsten. Vi fikk også mange gode resultater på testløpet på torsdag hvor vi hadde med alle de beste løperne i Sirdal. Det lover godt for vinteren. Skytedelen er også blitt prioritert i år og vi har skutt mer enn noen gang tidligere. Om det gir resultater det får vi vente og se til vinteren, det er ikke så lenge til så det er bare og smøre seg med tålmodighet.

Som avslutning på samlinga gikk vi for første gang i år løs på den legendariske staketesten i Sirdal og det gikk heller ikke så verst. Det endte faktisk opp med at vi måtte oppdatere topp ti lista og plassere Lars Svaland inn aller øverst på lista. Det var skikkelig morro og nok en god bekreftelse for laget om at de har vokst siden juni.

Vi gleder oss til vinteren og gutta og jentene er motivert for å kjempe sammen i noen uker til før de slippes løs rundt omkring på snødekte arenaer rundt om i landet. Og uansett hvordan det går med resultater og medaljesanking er jeg sikker i min sjel på at alle sammen har gjort alt hva de kan for å stå best mulig rustet til sesongen som kommer. Og er det noen som slår oss så skal vi være de første til å gratulere, for da har de virkelig gjort en god jobb og lagt ned en betydelig innsats i treningsarbeidet sitt. Det er lov, og det er det helt sikkert mange som har gjort. Vi er spente, vi gleder oss og vi ser virkelig frem til og komme igang og vise oss frem igjen.

Jeg som trener er glad og stolt over arbeidet som er gjort. Løperne er fornøyde, men fortsatt sultne. Vi tror dette kan love godt for en ny sesong. Så får vi se da. Det blir snart hvitt rundt omkring. Å da smeller det. Det blir artig!

Kopi av 10 topp Staking Virak.xlsx

Tip a friendTips en venn