Sirdølene kjemper mot værgudene!

På mandag var det meninga å arrangere testløp for skiskytterne på Feed skiarena. Men da vi kom opp til stadion viste det seg at Feed skiarena var blitt til Feed skøytebane og løpet ble umiddelbart flyttet til Tjørhom. Vi suste oppover med godt mot og visshet om at oppe i fjellet var det hvertfall snø. Det eneste problemet var at det også var vind.. Dette førte til store utfordringer, matter og annet utstyr fløy rundt i fjellheimen som papirlapper og juryen rynka på nesa. Tilslutt brøt dagens TD Kristian Brekken gjennom og sa at nok er nok, vi avlyser skytinga og går langrenn istede!

21. januar 2014

Testløp med stor deltagelse!!

I dag ble det gjennomført testløp på Feed med stor deltagelse og flotte forhold. Hele 34 løpere fant veien til Feed idag, deriblant Landslagets Ann Kristin Flatland. Det er flott å se at Ann Kristin benytter seg av noe av våre økter og testløp i sitt treningsarbeid på Feed, dette gir motivasjon til utøverne og er noe vi setter stor pris på i Sirdal.

10. oktober 2013

Testløp 04.02.2013

Resultatliste testløp på Feed 04.02.2013
4. februar 2013
IMAG0321

Testløp 11 august 2012

Endelig i gang med nytt skoleår!

Her er resultatene fra dagens testløp i strålende sol og fine forhold!
11. august 2012
DSC_2368

Årets første "Tippen"

Da er vi i gang!

Årets første Tippen-test markerer at vi gang for alvor! Fra nå av går tiden fort...
Forholdene var vel det vi kan kalle normale, og de fleste fikk en god pekepinn på status for øyeblikket. De "nye" fikk også markert seg godt!
10. mai 2012
Jaktstart

Jaktstart 21.februar

Jaktstart på grunnlag av skytetest er ny øvelse for året! I fine forhold på Feed fikk vi gjennomført en bra jaktstart, med fine varierende vindforhold. Akkurat passe utfordring skulle man mene...
22. februar 2012