Ny god dag på fonna

Anne og thomas på fonna_170x227Dagen starta med surt vær og regn nede ved fjæra i Jondal. Det ble en kjapp rådslagning rundt frokostbordet og vi bestemte oss for å dra til fjells. Det var absolutt ingen dum beslutning. Regnet gav seg men en annen fiende dukket opp istedenfor. Tåka meldte for alvor sin ankomst og sikten var lik null. 2013-06-25

Etter å ha leita en stund etter løypa kom vi raskt i gang med dagens I3 økt. Økta blei meget bra å til tross for tåka er vi meget godt fornøyd med to dager på ski og perfekte løyper. Nok en gang har løypekjørerne gjort en helt vanvittig bra jobb og makan til service skal man lete lenge etter!

Etter en kjapp hvil og noen få timer på øyet våknet vi opp til ett meget gledelig syn. Paul kom dinglende på besøk og lurte på om han ikke kunne få lære oss å skyte. Som sagt så gjort og etter en kort briefing om hva skyting innebærer, bar det av garde til skytebanen i Jondal. Der ble vi kyndig veileda av den levende legenden Paul Haugen som i tillegg hadde alliert seg med en av Norges beste skyttere, Liv Solesnes, så her skulle det ikke stå på kompetansen!

Skytinga endte med at Espen og Margit (begge nykommere på laget) tapte den avsluttende skytekonkurransen og fikk svi for det med ett forfriskende bad i fjorden når vi kom hjem til båthuset.

Dagen i dag har vært tipp topp og vi gleder oss til i morra. Vi lever livet i sommerens vinter paradis og kan ikke vente med å få sett hva mer paradis har og by på!

Følg med for mer ferske nyheter fra Jondal i morgen!

Tip a friendTips en venn