NC Folldal – Marius inn på pallen

10822224_731443836924759_713625592_n 2014-12-08

Helga 5.-7. desember ble det arrangert norgescupløp i Folldal. Dette var tredje helg for Marius med alvor, det var derimot første helg for juniorene med blodig alvor så noen var nok ekstra spente. Lørdagen var det normal og på søndagen var det sprint.

På normalen var det i snitt et par bom for mye på alle løperne på elitelaget, men med bra fart i løypa fikk Marius og Anders BN likevel bra plasseringer. Marius kom på 11. plass og Anders på 20. plass.

Guttene var revansjesugne på søndagens sprint og det gav resultater. Marius viser hva han er god for, skyter ni treff og kan da for første gang som senior hoppe opp på pallen med en 3. plass. Anders BN skyter og ni treff og kommer på 11. plass i menn 20-21 der han er yngst. Jon Nikolai gikk et bra langrenn og kom i mål til en 20. plass.

Utøverne på skolen leverte også flere gode resultater. Espen Uldal og Markus Ims Skåland var begge dagene inne blant topp-10, og Vetle Årsvoll Undheim fikk en 16. plass som er hans beste plassering i norgescupen. Vegard Refvem og Markus Rørvik viser begge meget god langrennsfart som viser at det blir trent veldig bra på skolen.

Far og sønn Ravndal med hjelpere i smørebussen fikser som vanlig gode ski, noe vi er avhengige av. I Kristians fravær var Sverre T. Røiseland med som trener på elitelaget, han gjorde en bra innsats og bidro til at Sirdalssystemet fungerer som vanlig.

De neste ukene blir det viktig for oss å få trent en del mengde så vi har et grunnlag som kan holde hele vinteren. Neste norgescupløp går i Orkdal like over nyttår. 

Tip a friendTips en venn