Ingvild Sangesland flyr igjen!!

Ingvild jul_200x300

Nå er vi på reisefot fra Mo i Rana, men rekker ett lite innlegg om tingenes tilstand før vi hopper i bussen og kjører de 160 milene hjemmover mot det blide sørland. Dagen i dag ble en ny festdag for Sirdal ski rekrutt. Ingvild imponerte stort i kvinner 20/21 og Anders Brekke Nilsen forsvarte seg godt mot jaktkameratene som kom bakfra og prøvde å hente ham inn.

2013-09-22

Ingvild holdt meget høy fart i sporet under dagens jakstart og suste inn til GULL i kvinner 20/21. Etter 2 strafferunder på første liggende skjøt Ingvild 5 treff på sin siste liggende serie og nøyde seg med 1 bom på hver av de neste de neste stående seriene, dermed endte Ingvild opp med 16 treff på dagens 20 skudd og kan med rette titulere seg med tittelen Norgesmester i jaktstart 2013.

Anders Brekke Nilsen gikk ett solid langrenn og lekte seg med konkurrentene i sporet, men litt variabel skyting gjorde at ulvene bak tilslutt tok ham igjen. Det betyr for Anders sin del at han i dag måtte ta til takke med en 2 plass, men det er allikevell nok en solid plassering for gutten fra Kongsberg! Vi er stolte over alle mann idag og ser frem til 3 mnd. med god trening før det braker løs på hvitt underlag!

Sirdal ski rekrutt ender dermed opp med 4 medaljer i årets Norgesmesterskap på rulleski. Det får vi si oss ok fornøyd med, men vi går for flere til vinteren, så... TREN GODT.... det har vi tenkt å gjøre!

Da setter vi nesa sør over og takker for oss i denne omgang!

Tip a friendTips en venn